Nailart

Zoals de naam al doet vermoeden, is nailart kunst op de nagels. Of dit nu om steentjes/diamantjes, of om geschilderd werk gaat: Er gaat een heel proces aan vooraf!

​Technieken blijven veranderen en wij blijven up to date! 
​Volg ons op facebook om de laatste trends te bekijken!

 

Rhinestones, diamantjes, steentjes
Ik werk graag met gekleurde steentjes, diamantjes, parels in verschillende vormen en maten. Een leuke toevoeging aan een strakke french, of een speels resultaat bij een gelpolish set. Ook zeker mooi in combinatie met geschilderde art voor een finishing touch! Ik heb vele soorten en maten in mijn studio.

 

Inlaydesign
Om een supershiny resultaat te krijgen, gebruik ik ook vaak nailart IN de acryllaag, of in de laatste laag van de gelpolish. Zo heb je niet het gevoel dat er iets op de nagel zit, en is hij goed dichtgeseald tegen eventuele beschadigingen. Bij inlay maak ik graag gebruik van glitters, hexagons, flitters, icy mylar en bouillons. Ook hierbij zijn verschillende kleuren mogelijk, en de ontwerpen blijven eindeloos.  

 

3D-design (bloemen)
Zeker één van mijn favoriete nailart om te maken zijn de 3d bloemen. Passend bij iedere (kunst)nagel en in verschillende kleuren te maken. Zoals de naam al zegt is de bloem 3D, en dus voelbaar op de nagel. Heel erg kwetsbaar voor breuken en beschadigingen is hij echter niet. Het hart van een 3D bloem wordt meestal afgewerkt met steentjes of bouillons. Ook deze zijn in verschillende vormen en kleuren mogelijk. 
 

Lace Design
Waar de 3d-design (van acryl) uithardt aan de lucht (tijdsgebonden), hardt de lacedesign uit onder de lamp. Er is dus mogelijkheid om langer aan een design te werken en om art te creeeren die bij acryl haast onmogelijk blijkt te zijn. Bij Lace kan je denken aan bloemen, kanten randjes, kroontjes etc. etc. Uiteraard wordt het design naar wens afgewerkt met rhinestones/diamantjes.
 

One Stroke design
Het schilderen van bloemen met de one stroke techniek kan ook bij Daily Nail. Met meer dan 50 kleuren verf is er altijd wel een kleur die bij je nagels past. De bloemen worden handgeschilderd en zijn daarom altijd uniek!
 

Mermaid
Een holografisch effect op de gelpolish en daarmee in één keer een heel andere kleur creeeren. Of je deze art in combinatie met andere designs kiest, of op alle nagels; Het effect is prachtig! (en in het echt nog veel sprankelender dan op de foto)
 

 

 

 

Per behandeling reserveer ik +- 2 uur tijd voor een nieuwe set/nabehandeling. Het plaatsen van een steentje, of het maken van mermaid/chrome past makkelijk in de gereserveerde tijd. Heeft u echter meer nailart wensen, laat dit dan tijdig weten zodat ik extra tijd in kan plannen. 

 


Shop op merk:
 

 

Aanbieding ontvangen?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Daily Nail | sitemap | rss