Over Nagelstudio Den Helder

Nagelstudio Den Helder 

Wat een práchtig vak hebben we! Dag in-dag uit mensen blij maken met prachtige nagels en ook nog eens doen wat we het liefste doen; Creatief bezig zijn. Of dit nu gaat om de perfecte nagel te creeeren (want een nagel heeft architectuur én is dus super uitdagend om de nagels perfect te krijgen) of het superstrak lakken van een gellak kleurtje; Ons werk is nooit hetzelfde. 

Met dagelijks zoveel diverse klanten en diverse wensen maakt het ons werk uitdagend en verrassend.
Iedere dag is anders!
 


Bij Nagelstudio Den Helder (DailyNail) nemen we de tijd voor de klant. Er is keuze uit diverse gellak-kleuren maar ook voor het verstevigen van de natuurlijke nagel bent u bij ons aan het juiste adres. We kiezen graag de beste optie voor uw nagels zodat u er lang plezier van heeft. Onder het genot van een kop koffie, cappuccino of thee beginnen we aan de behandeling.

Na de behandeling is het raadzaam om meteen een vervolgafspraak in te plannen. Uw nagels zullen gewoon door blijven groeien en daardoor is het over 3 of 4 weken weer tijd voor een nabehandeling. Tijdens deze nabehandeling vijlen we het inmiddels 'oude' product eraf en plaatsen we een nieuw laagje. Hierbij is het mogelijk om weer voor een nieuwe kleur en/of nailart te kiezen.
 


Afspraak bij ons maken? Dat kan door te bellen of appen naar 0223-752964 of bekijk onze online agenda.

 


Shop op merk:
 

 

Aanbieding ontvangen?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Daily Nail | sitemap | rss