Dionne

Mijn naam is Dionne Hamstra. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in Den Helder.

In 2008 heb ik met succes de nagelopleiding afgerond en ben sindsdien in de ban van dit prachtige vak!
NagelstuDionne was al snel een feit en heb inmiddels een hele hoop mooie nagels mogen maken.
In 2011 hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid met het verkoop van nagelproducten: Nagelgroothandel Noord-Holland. In de webshop/groothandel is het voor de nagelstyliste mogelijk om zijn/haar producten aan te schaffen. Sinds 2012 geef ik opleidingen tot nagelstyliste. 

​In 2018 zijn we verhuisd naar de Texelstroomlaan 146 en gaan we verder onder de naam ​Daily Nail. 
Door het volgen van vele opleidingen, workshops en trainingen heb ik in 2018 mijn "Master Nailtechnician" certificaat behaald en ben ik in 2019 geslaagd voor de Internationale Educatorstraining.

Sinds de zomer van 2023 zijn we gevestigd met onze groothandel en salon aan de Spoorstraat 109. Een prachtige nieuwe locatie waarin we al onze werkzaamheden voort kunnen zetten. 

Mijn passie draag ik met liefde over! Bij Daily Nail geef ik daarom basisopleidingen, trainingen voor gevorderden en workshops voor beginners. Naast deze lessen vind je me nog steeds aan de nageltafel; Het blijft geweldig om nagels te mogen maken en blije gezichten te zien!

Kunstnagels of liever een "treatment" voor de natuurlijke nagels? In onze salon is vrijwel álles mogelijk! We denken graag met de klant mee en zoeken naar de beste behandeling. Mag ik u binnenkort in de salon verwelkomen?


 

 


Shop op merk:
 

 

Aanbieding ontvangen?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Daily Nail | sitemap | rss