Salonregels


De salon is te vinden aan de Spoorstraat 109 in Den Helder
​U kunt parkeren in Molenstraat, Vlamingstraat, het hofje in de Vlaming-/ Kuiperdwarsstraat, Weststraat of andere straten om de Spoorstraat heen. Ook is Willemsoord en Parkeergarage Koninckshoek (bij de Vomar) op loopafstand. 

Mocht u het alsnog niet kunnen vinden zijn we bereikbaar op telefoonnummer 0223 752964

Er is ruimte om 1 persoon mee te nemen.
In de salon werken we met chemicaliën en zijn er meerdere gasten die voor hun ontspanning komen. Ook kunt u uw handen tijdens de behandeling niet gebruiken. De salon is daarom niet geschikt voor kinderen (jonger dan 16) en/of huisdieren.
Houdt hier rekening mee, ook in vakanties, want we behouden het recht om een behandeling niet uit te voeren.

Behandelingen (v.a. 18 jaar)
Voor een nieuwe set (max. 2/3 verlengd) en nabehandeling reserveren we ruim tijd. Iedere styliste werkt anders dus zijn onze tijden verschillend. Heeft u speciale wensen dan horen we dit graag op voorhand zodat we genoeg tijd voor u kunnen inplannen!

De styliste zal de behandelingen naar beste inzicht en vermogen en overeenkomstig de eisen van goed vakmanschap uitvoeren. Kunstnagels plaatsen is handwerk en doen ons uiterste best om de beste nagels te plaatsen.
Tijdens de behandeling vragen we meerdere malen of de vorm en/of de kleur naar wens is, alvorens we de laatste stappen afrond. Daarna zijn wijzigingen niet meer mogelijk binnen de gereserveerde tijd.

Uiteraard streven we naar perfectie en doen we ons uiterste best om een mooie set af te leveren. We laten u daarom áltijd mooi de deur uitgaan en lever een set netjes af. 
 

Nagels van een andere nagelsalon
In de studio behandelen we enkel nagels die door ons gezet zijn - of bij nieuwe sets beginnen we op 'kale' nagels. Dit omdat we graag achter het product en werk staan, en we nooit de garantie kunnen geven of de natuurlijke nagels onder andermans product 'schoon' was bij het plaatsen. Mochten we hierop verder werken, en er later toch een schimmel blijkt te zitten, zijn wij daar aansprakelijk voor. 
Ook is de basis gezet bij een eerste set, en die kunnen we nooit meer veranderen. Is er bijvoorbeeld te schuin gevijld en kloppen de verhoudingen niet meer? Dan kan dat niet meer aangepast worden. We staan heel graag achter het werk wat we afleveren, en hebben graag dat mensen vier weken blij rondlopen met prachtige nagels.

Heeft u een afspraak geboekt en hebben we telefonisch / per mail niet gevraagd of u al product op uw nagels heeft? Laat ons dit dan alsnog tijdig weten.

Solar & andere nagelproducten
Ook in Den Helder zijn er salons die werkzaam zijn met Solar.
Dit product is dusdanig hard, dat we als styliste, deze producten niet eraf kan vijlen. Onze materialen zijn daar niet voor gemaakt, en zoals in de vorige alinea omschreven, behandelen we geen nagels na van een andere salon.
Het is raadzaam, om na een Solar set, uw nagels enige tijd rust te geven. Vaak worden de natuurlijke nagels namelijk hard opgeruwd en vele lagen verwijderd voordat deze solar is aangebracht. De natuurlijke nagels hebben daarom veel te lijden gehad en het is dan beter om ze even rust te geven. 

Zo zijn er ook salons die geen nabehandelingen uitvoeren en enkel nieuwe sets plaatsen. Ook hierbij opletten, want iedere keer dat er een nieuwe set wordt geplaatst, wordt er een beetje van uw natuurlijke nagel afgehaald. Niet te vergeten dat vaak de nagels niet professioneel worden verwijderd maar er worden afgebeten of afgetrokken (ook hierbij worden dan lagen van de natuurlijke nagel meegetrokken!). 

Mochten uw nagels flink beschadigd zijn tijdens uw eerste bezoek aan de nagelstudio, dan behouden we het recht om het onverstandig te vinden om nagels te plaatsen - en het daarom ook niet te doen.

Afberichten
Het kan voorkomen dat u door overmacht de afspraak niet red. We vragen daarom bij het maken van een afspraak altijd uw gegevens, zodat we u kunnen bereiken als wij door overmacht helaas moeten afbellen. (Deze gegevens blijven in ons bezit en zullen onder geen enkele omstandigheid aan derden worden gegeven)
Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, dan zijn we bereikbaar op telefoonnummer 0223 - 752964 (mailtjes en facebookberichten worden vaak niet op tijd gelezen - daarom a.u.b. bellen. Er is een voicemail die ingesproken kan worden!)

Helaas komt het steeds vaker voor dat we een no-show hebben, of dat iemand last minute afbericht. Wij wachten maximaal 15 minuten, daarna vervalt de behandeling in verband met de volgende klant. Boekt u meteen een nabehandelingsafspraak in de salon, check dan a.u.b. of u geen andere afspraken heeft staan. Door last minute afberichten, ontstaat er een gat in de agenda die niet op hele korte termijn ingevuld kan worden. Zo'n lege ruimte in de agenda kost geld - want wij maken ook kosten om te kunnen werken. 

Wilt u uw afspraak annuleren? Geen probleem! Doe dit het liefst 48 uur van tevoren zodat we iemand anders nog blij kunnen maken met een plekje. Indien u binnen 24 uur afbericht rekenen we 50% van de beoogde behandeling en indien u een afspraak heeft gemaakt en niet op komt dagen rekenen 100% van de gereserveerde behandeling.

 

Foto en videomateriaal
Naast de nagelstudio heeft Daily Nail ook een webshop en worden er opleidingen gegeven in de nagelbranche. Het is altijd leuk om foto’s te maken van van de nagels en de kleuren die zijn gebruikt. Deze foto’s zijn dan te gebruiken voor social media, voor de webshop en opleidingen.

Het staat u natuurlijk vrij om de foto’s van social media te halen en te delen op uw eigen pagina.

 

Winactie
Regelmatig geven we cadeaubonnen weg voor een nieuwe set nagels. De afspraak die overeengekomen is, is bindend en niet meer te verzetten binnen een week voor de afgesproken datum. Daarna wordt de bon nietig verklaart.

Garantie
Op uw nagels heeft u een week garantie. 

Deze garantie vervalt indien:
- U de kunstnagels heeft onderhouden door een andere nagelstyliste.
- U zonder handschoenen met agressieve chemicaliën heeft gewerkt.
- U de kunstnagels heeft afgebeten of opzettelijk heeft afgebroken/ afgetrokken.
- U jonger bent dan 18 jaar.
- U een nagelbijter bent.
- U te lange kunstnagels heeft. (langer dan 2/3e vrije rand)
- Garantie valt niet onder steentjes/ swarovski en designnagels

Komt u op uw nabehandelingsafspraak terug en u mist nagels? Deze kunnen gemaakt worden. Daar wordt € 2,50 per nagel voor berekend. (Maximaal 5 weken uitgroei)

Prijslijst
De prijslijst is te vinden onder de naam van uw nagelstyliste op onze site. 
Mocht u twijfelen wat een complete set kost – met bepaalde wensen – dan vertellen we dat uiteraard voor de behandeling zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. 
 

Betaling
Gelieve contant te betalen

 

 

 

Wij behouden ten alle tijden het recht om de behandeling te weigeren.

 


Shop op merk:
 

 

Aanbieding ontvangen?

Altijd als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en acties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2014 - 2024 Daily Nail | sitemap | rss